De beste Android en iOS apps en games van de week nummer 1. Een overzicht van de beste en nieuwste Android en iOS Apps en Games van dit moment.

Beste Apps en Games van de Week (2017)

Filmborn

Beste Apps en Games van de Week 2017

Filmborn is een camera-app voor de iPhone. De belangrijkste functie van deze app is het toevoegen van film-stijl filters afgeleid van de populaire film opties uit het verleden. De app heeft ook een uitstekende handmatige bediening voor een betere ervaring tijdens het opnemen van films ook als je niet gebruik maakt van alle film-filters.

Download Filmborn – iOS

Excacto

Beste Apps en Games van de Week 2017

Exacto is een foto bewerking app voor iOS. Met Exacto kan je objecten met nauwkeurige instrumenten selecteren van een afbeelding. De geselecteerde objecten kan je plakken op afbeeldingen van andere apps. Deze app is handig voor het samenvoegen van mensen of voorwerpen op een afbeelding.

Download Exacto – iOS

LogoMetric

Beste Apps en Games van de Week 2017

LogoMetric is een app waarmee je logo’s kan maken. De app wordt geleverd met tientallen verschillende logo templates waaruit je kan kiezen. Verder kan je ook tekst toevoegen in 120 verschillende tekenstijlen. Je kan het logo, de tekst en de achtergrond naar wens aanpassen.

Download Exacto – iOS

Yuri

Beste Apps en Games van de Week 2017

It’s night. Yuri opens his eyes. He wakes up in a strange forest. The small, courageous explorer rides on his bed on casters in this fantastical and mysterious place.

Yuri is een 2D side scrolling game met prachtige artwork en animaties. Het is een eenvoudig maar leuk en snel spel.

Download Yuri – iOS

Chezz

Chezz is een nieuwe versie van het eeuwenoude schaakspel. Je hoeft niet meer te wachten op de andere persoon totdat hij zijn zet heeft gedaan. Je kan nu snel doorspelen. Dit spel is ontworpen voor een snelle gameplay. De wedstrijden duren ongeveer 30 seconden of minder. Chezz beschikt ook over real-time online multiplayer.

Download Yuri – Android

Download Yuri – iOS

Beste Apps en Games van de Week (2017)
5 (100%) 8 votes

Gerelateerde Telefoons